APOTHEEK SPOELE IN LOKEREN

Apotheek Lokeren 9160 Spoele

Apotheek Lokeren 9160 Spoele

Welkom bij Apotheek Spoele in Lokeren

Welkom op onze website. Hier kan u geneesmiddelen bestellen voor afhaling in onze apotheek. Of u kan uw bestelling telefonisch naar ons toesturen op 09/348.74.51

Apotheek Lokeren 9160 Spoele

Apotheek Lokeren 9160 Spoele

Welkom bij Apotheek Spoele in Lokeren.

Kies uw onderwerp:

    • Ons adres: het adres en telefoonnummer van apotheek Spoele in Lokeren, samen met een Google map zodat u ons snel kan vinden.
    • Contacteer ons: Contacteer ons via email of per telefoon. We helpen u graag verder.

14-apotheek-lokeren-spoele

8-apotheek-lokeren-spoele

Over Lokeren: 

Lokeren is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen. De stad, gelegen aan de rivier de Durme en de autosnelweg E17, telt meer dan 40.000 inwoners. De site van de stad lokeren is www.lokeren.be.

Lokeren beschikt over een ruime en gevarieerde economische en sociaal-culturele infrastructuur: industrieparken, een cultureel centrum, sportaccommodaties, kunstgalerijen en een museum, een waaier van kleine en grootwinkelbedrijven. Jaarlijkse evenementen als de Lokerse Feesten met de Fonnefeesten, de Kovekensstoet, de tentoonstellingen van eigentijdse sculpturen in het Park Ter Beuken, een erkend streekgerecht (Lokerse paardenworsten[1]) en Eerste-klassevoetbalclub Sporting Lokeren dragen bij tot de promotie van Lokeren buiten de eigen regio. Lokeren heeft ook een eigen dialect, nl. het “Lokers“.

 

Comments are closed.